© 2018 Thomas Gross AB

Designed with Wix by Olle Jo Design

Thomas Gross AB

Visiting address:

Stockholm Leadership Institute

Vasagatan 11, first floor,

Stockholm

Phone direct +46 (0) 70 735 46 33

Office phone +46 (0) 8 658 61 00

Contact by Email

Thomas Gross at LinkedIn

Admin
5 dec 2017

Vad är Wix Forum?

0 kommentar

Wix Forum är det perfekta verktyget för att få kontakt med besökare, bygga en gemenskap och driva mer trafik till din hemsida! Har du något att säga? Klicka på "Lägg till nytt inlägg" för att starta din egen diskussion.

Vad mer kan du göra med ditt forum? Ge det ett fångande namn, skapa så många kategorier som du önskar och välj bland vackra layouter, så som kort eller klassisk.

Om ditt forum har massa bilder, passar kort-layouten dig bäst! En klassisk layout är perfekt för långa textdiskussioner. Dessutom är båda layouterna snygga från både dator och mobil. Efter att du valt en layout, anpassa den med eleganta designfunktioner för att få den att se ut precis som du önskar.

Senaste inlägg
 • Admin
  5 dec 2017

  Använd några minuter till att söka efter relevanta sökord och lägg till dem i ditt inlägg. Det kommer att hjälpa dig att bli hittad i sökmotorer och driva mer trafik till din hemsida. Att ha ett aktivt forum är utmärkt för SEO! Ju mer bidragsgivare kommenterar och skriver inlägg, ju mer kommer det öka din synlighet i sökmotorer. Så det är alltid en bra idé att söka efter sökord som är superrelevanta för de ämnen du skriver om.
 • Admin
  5 dec 2017

  Dela ditt forum i sociala medier så att fler människor kan hitta dig. Det är ett snabbt och enkelt sätt att få mer trafik på. Visste du att besökare kan dela dina inlägg i ett enda klick? Det är enkelt dela ett inlägg på Facebook, Twitter och Google+. Varje delning du får, betyder att fler människor ser dina grymma inlägg och du kan enkelt nå en större publik.
 • Admin
  5 dec 2017

  Uppdatera innehållet med jämna mellanrum, så att där alltid är något nytt. Dela vad som helst - historier, ideér, bilder och mer. Det är ett bra sätt attrahera dina medlemmar och få dem att komma tillbaka. Ett enkelt sätt att fräscha upp innehållet är att bidra med nya inlägg och kommentarer till en av dina existerande diskussioner. Detta kommer hålla konversationen igång längre och existerande medlemmar engagerade i diskussioner de redan är intresserade av. Ett annat sätt att lägga till nytt innehåll på är att lägga till flera diskussionskategorier till forumet med tiden, så att det alltid finns något nytt för dina medlemmar att diskutera.